top of page

Workshop

12. august starter jeg en serie kurs i dyr, fugl og makrofotografering. Alle kursene holdes på det idylliske småbruket Haukås i Hov, Søndre Land. Med vakre blomsterenger og et yrende dyr og fugleliv er plassen som skapt for naturfoto. For meg har det alltid vært viktig at naturfoto skal være gøy, den tekniske biten skal gå som en lek og sitte i fingrene, det er også målsettingen for kurset.


Det første kurset starter med oppmøte lørdag 12. august klokken 10:00 og har et tett og spennende program frem til avreise søndag 13. august klokken 15:00.

I fjor ble norges største sommerfugl svalestjert fotografert rett nedenfor skogskjulet.

Etter makrofotografering på lørdag installerer vi oss i skogskjulet på ettermiddagen for å fotografere dyr og fugler. Vi overnatter i skjulet og fotograferer grevling med videolys om natten. Jeg er tilstede og gir tips og råd til dyr og fuglefotografering.

I skogskjulet er det stativhoder og god plass.

På søndag forlater vi fotoskjulet etter en morgenøkt og fortsetter med makro og landskapsfoto vi trenger ikke gå langt da alt vil foregå innen en radius av 200 meter. Kurset avsluttes klokken 15:00 søndag 13. august.

 

Middagen på lørdag er inkludert, utover det tar alle deltagere med det de ønsker av mat og drikke til de øvrige måltidene. Sengetøy er også inkludert. Oppmøte lørdag 12. august klokken 10:00 Avreise søndag 13. august klokken 15:00 Pris 3 900,-


Påmelding; kai@gallerikj.no Eller ring meg på 90693535 for mere info.

 

Hønsehauken er i området og kan dukke opp under workshoppen.


96 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page