top of page

Sommerkurs 2024


I sommer kjøres det tre helge kurser i foto på småbruket Haukås i Søndre Land.


  • Helgen 14.-16. Juni

  • Helgen 5.-7. Juli

  • Helgen 2.-4. August Maks tre deltagere hver helg.


Program

Naturfotograf Kai Jensen inviterer deg til en trivelig foto helg i flotte omgivelser på småbruket Haukås i nærheten av Hov. Sentralt for kurset er skogskjulet, der deltagerne skal overnatte og fotografere dyr og fugler.

På dagtid samles vi i Haukås, et lite hus rett nedenfor skogskjulet. Her blir det kursing med foredrag og tips til kamerainnstillinger og hva du skal se etter for å skape og komponere et godt bilde. I blomsterengene utenfor huset blir det makrokurs både lørdag og søndag på dagtid. Etterbehandling og organisering av bildene er en viktig prosess. På kurset brukes Lightroom, og du får mange gode tips fra hvordan lagre bildene best mulig, til etterbehandling.

Det blir en felles middag lørdag, utover det tar deltagerne med det de trenger av mat og drikke. Det er mikrobølgeovn og vannkoker i fotoskjulet. På dagtid har man også tilgang til kjøkken med koke og stekemuligheter. Adressen er Rønningsvegen 7, 2860 Hov. Ankomst fredag 16:00 Seinest 17:00. Avreise søndag 14:00. Pris 5400,-


Påmelding og mer info.

Tlf: 90693535

124 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page