top of page

Siste mulighet i NIttedal

Sesongen i Nittedal går nå mot slutten. 2022/2023 har vært helt fantastisk med musvåk og fem ulike hønsehauker som har vært innom. Hvis noen har lyst å ta en tur så fortsetter jeg foringen ut mars i Nittedal, deretter blir det å ta dag for dag og se det an før jeg avslutter en gang i begynnelsen av april.

Hønsehauk i farta.

Det har vært bra vær med mye fint lys så langt i mars og snøforholdene har vært veldig fine. Akkurat nå er vi inne i en kuldeperiode så det vil forhåpentligvis holde seg bra en liten stund fremover.Musvåken poserer i fint lys.

Musvåken har vært stabil i vinter og mange besøkende har hatt gleden av å få den på minnekortet.


Hønsehauk i fra Nittedal.

Selv om jeg avslutter sesongen i Nittedal så blir det fult trøkk på foringsplassen i Hov. For tiden er det tre hønsehauker som stadig vekk er innom. Snart vil også grevlingen dukke opp i Hov, da går det mot en spennende vår og sommer sesong i Hov.


Med lange lyse kvelder vil det bli endringer på når man komme til fotoskjulet. Det som er spennende er jo kvelds og morgenlyset, samt eventuelt nattfotografering. Det innebærer at man ankommer fotoskjulet noen timer før solnedgang og får med seg kveldslyset, deretter overnatter man i skjulet og får med seg morgenlyset før man reiser hjem. På natten er det muligheter for fotografering med videolys som styres fra skjulet.

377 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page