top of page

Kurs 20 februar i Nittedal.

Lær deg å bruke kamera på automatikk!

 

Velkommen til nytt kurs i mitt galleri, Ånebyveien 79B i Nittedal 20 februar 19:00-21:00.

Dagens kameraer har verdens beste lysmålingssystemer, derfor konsentrerer jeg meg om fotograferingen og lar kamera styre lysmålingen. Jeg ønsker å legge all min kreativitet i fotograferingen og ikke bruke tid på manuelle innstillinger. Lysmåling gjør kamera uansett mye bedre en det jeg klarer.På kurset lærer jeg deg å bruke automatikken i kamera fult ut, slik at du får perfekt resultat hver gang. Og ja, vi skal også ta for oss iso. Fokus på rett sted er også er en vesentlig del av det hele, et perfekt eksponert bilde har nemlig liten verdi dersom bildet er ute av fokus. På kurset vil jeg vise deg hvordan du bruker autofokus best mulig, både med og uten KI. Landskap, makro og fugl krever alle ulike tilnærminger for fokusering.


Rødstrupe, utfordrende lyssituasjon hvor eksponeringen må sitte for å få perfekt resultat.

 

Kurset vil vare ca to timer og holdes i mine egne lokaler i Ånebyveien 79 B i Nittedal.


  • For alle nivåer, enten du er nybegynner eller om du har holdt på lenge.

  • For deg som ønsker å forstå og mestre kameraets automatiske lysmåler og kameraets autofokus for å ta bedre bilder.

  • Kort innføring i etterbehandling av bilder i Lightroom.

  • Ta med kamera og noe å notere på.

  • Selv bruker jeg OM System og OM-1, alle kameratyper har de samme grunnleggende funksjonene for lysmåling, det spiller derfor ingen rolle om du har det ene eller andre kamera merket.

 

Tid: Tirsdag 20 februar 19:00 – 21:00

Sted: Ånebyveien 79B, Nittedal.

Pris, 750,- Betales på Vips 90693535.


Påmelding: kai@gallerikj.no eller : 90693535


Hjertelig velkommen til spennende kurs!411 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page