top of page

Full fart ved skogskjulet

Det har så langt vært en utrolig flott sommer med mange hyggelige besøk i skogskjulet. Grevling familien med mor, far og tre unger er et av trekkplastrene som gjestene har hatt et ønske om å få oppleve på nært hold. Og så langt, bank i bordet har alle gjestene fått bilder av grevling. Veldig gøy å se hvilket inntrykk det gjør på gjestene når grevlingen plutselig står der og kikker rett mot oss. Jeg fant raskt ut at grevlingen ikke er glad i speilreflekskameraer, så jeg har nå lovet grevling familien at det skal bli slutt på bråkete kamerahus. Heretter må de som kommer bruke speilløst på grevling familien.


Flere av gjestene har også blitt sjarmert i senk av de fem ekornene som fyker høyt og lavt rundt skogskjulet. Noen hadde også en drøm om å få fine ekornspeilinger, gøy da å møte store smil hos gjestene, som kan fortelle at de har fått mange flotte ekornspeilinger på brikka. Som man ser av bildet under har jeg gitt ekornene opplæring i hvordan de skal posere for fotografene.

Ekornet poserer flott for fotografen.


En rekke arter opptrer jevnlig rundt skogskjulet, deriblant rødstrupa som er en liten sjarmer som jeg har stor sans for. Det er også en gjeng nøtteskriker som skaper liv og røre rundt skogskjulet, så det mangler ikke på fotomotiver.Noen gjester imponerer mer en andre, Morten Sveen er en ivrig fotograf som gjerne ville oppleve grevling. Med benprotese og staver tok han seg opp de bratte kneikene på imponerende vis. Jeg var veldig glad for at grevlingen til slutt dukket opp, selv om det begynte å bli lite lys fikk Morten fine bilder av grevling med speiling. Også Morten lot seg sjarmere av ekorngjengen som fikk kamera til å gå varmt. På Mortens Facebook profil står det; Klart det går! Og jammen meg fikset Morten turen til skogskjulet med glans. Ekstra gøy å se at han alt har fått en utmerkelse for et av ekornbildene fra skogskjulet.


114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page