top of page

Fotobok til alle besøkende!

Jeg har inngått et samarbeid med CEWE Japan Photo slik at alle som besøker Skogskjulet nå får en verdisjekk på 349,- til bruk på CEWE FOTOBOK.Jeg har akkurat sendt inn min bok, en bok med sommerbilder fra Skogskjulet. Det var mange gode minner som dukket opp mens jeg gikk igjennom bildene. Etter hvert som bildene ble plukket ut gikk det veldig raskt å sette opp boken med Cewes egen programvare, jeg valgte digitaltrykk standard.Istedenfor å samle bilder i mørke på en harddisk, kan man nå samle de gode opplevelsene i en lekker bok som kan ligge fremme til inspirasjon og glede. Mens jeg venter på at min første bok skal dukke opp i posten, skal jeg sette opp et par bøker til, det blir en med høst og en med vinterbilder.PS: Fikk et tips om at man faktisk kan dele en ferdig bok som er lastet opp med familie og venner elektronisk, veldig kjekt. Så nå får alle som besøker skogskjulet en verdisjekk av meg på 349,- til bruk på CEWE Fotobok.


En stor takk til CEWE Japan Photo for samarbeidet!

68 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page