top of page

Forsommer ved skogskjulet

Gjennom våren og forsommeren har det vært en jevn strøm med fornøyde gjester til skogskjulet i Hov. Den nye fløyen mot sør er også påbygd med god hjelp av snekker Øyvind Møller, helt ferdig er det ikke, men det er tett utvendig og det blir knallbra! Med bedre plass har det blitt satt inn et kjøleskap og det blir også plass til en køyeseng slik at det totalt blir fire sengeplasser.

Ekornmor har fått småttiser som har fulgt spent med på utvidelsen av fotoskjulet.

Nøttekråkene er jevnlig innom til stor glede for de som besøker skjulet.

Det er stor. aktivitet på fuglene foran skjulet med en stor flokk sisik, dompap, kjernebiter, spettmeis, flaggspett, due, svarttrost, måltrost, kaie, skjære, kråke, nøtteskrike, nøttekråke, blåmeis, kjøttmeis, granmeis, rødstrupe, gjerdesmett og svartmeis for å nevne noen av alle artene som er innom. Og selvfølgelig mange ekorn og grevling om natten, og så vet man aldri når spurvehauken, hønsehauken eller musvåken svinger innom.

Alle bildene i dette innlegget er tatt på to økter helt i slutten av mai nå i år. Ekornene var ofte nede ved dammen for å slukke tørsten og nysgjerrige som de er må de også følge med på det som skjer rundt dammen.

Krystallklar speiling av nysgjerrig ekorn.

Det er mange muligheter for flotte ekornspeilinger rundt dammen.

Måltrosten er vakker med sin lyse fjørdrakt og dråpeformede tegninger.

Kaie

Flaggspetten har flotte farger.

Hvis du har lyst å besøke skogskjulet i Hov er det bare å ta kontakt. Det er noen få ledige plasser i juni og juli.

Svarttrost.133 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Коментарі


bottom of page