top of page

Flott omtale av det nye fotoskjulet

I siste utgave av Bolyst.Land magasinet er det en hyggelig omtale av det nye fotoskjulet jeg har bygd i Hov. Magasinet går ut til alle husstander i Søndre Land Kommune, så dette er en skikkelig god reklame for den nye satsningen. Her er lenke til artikkelen

https://bolyst.land/naerkontakt-med-naturen/. Mange takk til Cecilie Bergan Stuedal som tok turen oppom Haukås og kikket på det nye fotoskjulet. Nå om dagen legges den siste finpussen på skjulet slik at det skal være klart til de første gjestene som kommer i mai, det gleder jeg meg skikkelig til.


Det er ingenting å si på utsikten fra "kosekroken", en av fire plasser i skjulet. Det er plass til fire fotografer i skjulet. Vinduet i kosekroken er vendt noen få grader mer vestover for å gi litt variasjon.

Med et panoramavindu på tre meter får man et vidt utsyn fra de andre tre plassene i skjulet.

For fotografene som kommer er det dyr og fuglene i området som er stjernene. Det er ikke ofte man kommer så tett på en kaie, og det er noe av det som gjør et opphold i fotoskjulet så unikt, man kommer veldig tett på dyr og fuglene, de vet ikke at fotografen bare sitter noen meter unna. Denne kaia hekker i en gammel osp rett i nærheten, så kanskje kommer det etter hvert en hel familie på besøk.

Svarttrost i skogsmiljø, det er noe helt spesielt når våren kommer og svarttrosten setter i gang med sin moltunge vårsang.


Et musvåk par holder til i nærheten og har ofte vært innom ved skjulet nå i våres.


Fem sjarmerende ekorn holder til i skogen rundt skjulet.

Svartspetten er en særdeles flott og spesiell fugl som også holder til i skogen rundt skjulet.

Nøttekråke er en eksotisk og flott fugl du kan treffe på ved skogskjulet i Hov.


Ekorn i skogsmiljø

85 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page