top of page

april i Hov 2022


I fjor varslet viltkamera meg om at det var musvåk i Hov i april, alt var ikke helt ferdig i fotoskjulet, men nå måtte jeg opp og prøve å få tatt noen bilde av musvåken. 7. april 2022 satt jeg klar i skjulet og jammen meg så dukket musvåken opp. Det var et musvåk par som holdt til ved skjulet i en 14 dagers tid. Jeg fikk ikke sittet så mye ved skjulet i den perioden, men fikk dokumentert at de var der. Det var også helt greit at de fikk litt ro ved skjulet. Det store spørsmålet er om paret kommer tilbake i år? Og hvis de kommer tilbake, når dukker de i så fall opp? Vel, det vil de neste ukene fremover vise.

Svarttrosten med sin vakre vårsang dukker gjerne opp i mars / april, en vakker fugl med sine gule øyne og nebb. Bildet her ble tatt i Hov 28. April 2022.

Jeg er veldig glad i rødstrupa og blir like begeistret hver vår når den dukker opp, også fra april 2022.


28. april 20222 var kaia i fugl sving med å samle elghår til reiret.


Kaie er også en fugl som dukker opp i Haukås på våren, bildene over ble tatt 26. april 2022. Og som vi ser var isen på dammen smeltet ved den datoen. Kaier er sosiale og veldig smarte fugler som det er veldig trivelig å få besøk av.

Svartspetten kom innom 21. April 2022. den hekker rett i nærheten av fotoskjulet i en gammel osp. Så jeg har godt håp om å få flere besøk av vår aller største hakkespett.
86 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page