top of page

Damer på grevlingjakt


Brede smil morgenen derpå, Anita og Anngunn.

I helgen overnattet disse to blide damene i skogkjulet, Anita Price og Anngunn Flatebø Dårflot henholdsvis fra Krokstadelva og Solbergelva . Dette er to erfarne damer som har vært ute på mange fotoeventyr sammen. Nå skulle de på grevlingjakt med kamera ved skogskjulet. Vel oppe ved skogskjulet ble vi møtt av en gjeng ekorn som raskt satte seg til å vente i trærne rundt skogskjulet. Nøtteskrikene var også på plass og varslet på sedvanlig vis at nå kommer fotografen med mer mat. Regnet hadde bøttet ned de siste dagene så det var bra med vann i dammen, og best av alt så var overflaten fri for rusk og rask. Så alt skulle ligge til rette for fine speilingsbilder av det som måtte dukke opp. Og det Anita og Angun håpet på var jo selvsagt grevling, men det er ikke bare bare å bestille grevling, man skal ha litt flaks også. Håpet om grevling var nok i ferd med å forsvinne sammen med lyset da klokken passerte 22.00, men så en halvtime seinere dukket hele grevling familien på fire opp. Fortsatt med lys nok til å få tatt fine bilder.

Anngunn sendte meg dette flotte bildet av grevling på Messenger og fortalte at hun nå var høy på grevling.

Det er ingen garanti men så langt har grevlingene vært veldig trofaste gjester ved skogskjulet sammen med ekorn, nøtteskrike og småfugler. Klokken 09.00 dagen derpå tikket det inn en melding på telefonen; Da er vi fornøyde og klare til å bli hentet, masse aktivitet, 4 grevlinger dukket opp 22:30.

Anita Price sendte meg denne vakre speilingen med ekorn tatt i skogskjulet.

Veldig hyggelig og gøy når gjestene mine får slike fine opplevelser og kommer hjem med flotte bilder på minnebrikke. Og så er det ekstra gøy å få en slik melding på Messenger; Virkelig et fantastisk skjul du har lagd til, utrolig bra jobba!! Grevlingen er et av våre mest misforståtte dyr, nå håper jeg bare at enda flere får øynene opp for hvor flotte de er. I dag kommer det en ny gjest som jeg skal sitte sammen med i skogskjulet. Det gleder jeg meg til!

161 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page